Goritchy

3 behandelingen die je weer een stralende lach kunnen geven

Geplaatst op

In deze blog nemen we je mee naar de praktijk van de tandarts om je te laten zien welke behandelingen er zijn om je stralende lach te geven. Een stralende lach is belangrijk omdat je op deze manier een vitale manier om te communiceren tot je beschikking hebt, namelijk de vriendelijke lach. Wanneer je durft te lachen, zul je zien dat je je ook veel beter voelt. Lees snel verder en ontdek hoe deze behandelingen in jouw voordeel kunnen werken. Tandartslaanopzuid helpt je graag met de meest geschikte behandeling voor jouw situatie.

Wat zijn facing?

De meeste mensen willen graag een stralende glimlach, niet omdat deze functioneel is, maar wel omdat ijdelheid mensen niet vreemd is. En zeg nou zelf, een witte lach ziet er toch ook mooi uit. Een goed gebit zegt ook iets over je gezondheid, dit maakt uit wanneer je in een sollicitatiegesprek een lach geeft aan je gesprekspartner. Als deze bijvoorbeeld bruin en lelijk is, maakt dat een niet gezonde indruk. De voorkeur gaat dan vaak uit naar een andere kandidaat. Facings zijn een manier om verkleurde tanden te corrigeren. Een compositie of porseleinen schildje wordt op de tanden gezet. Deze schildjes worden op maat gemaakt voor je. Met facings is het ook mogelijk om de vorm van je tanden te corrigeren. Natuurlijk lijken je tanden witter.

Kun je tanden thuis bleken?

Een behandeling die vaak gedaan wordt voordat facings geplaatst worden, is de bleekbehandeling. Waarom wordt deze behandeling eerst gedaan? De reden hiervoor is dat facings niet mee kleuren. Je kunt daarom beter eerst je tanden bleken en daarna facings laten zetten. Het is mogelijk om je tanden thuis te bleken, maar we raden je aan om dit in een tandartspraktijk te laten doen, want het gaat een stuk sneller en het wordt gecontroleerd. Zo loop je geen gevaar je tandvlees te beschadigen.

Gebitsreconstructie

Bij een of meerdere verloren tanden is het slim om een gebitsconstructie te laten doen. Dit kan op verschillende manieren:

  • 6 implantaten in je kaak laten zetten en hierop een klikgebit zetten
  • Een uitneembaar klikgebit
  • Een of meerdere tanden op implantaten

Natuurlijk hoef je deze behandelingen niet allemaal volledig te betalen. Bel de zorgverzekering en kijk wat er op basis van je huidige polis mogelijk is en wat er met een aanvullende verzekering kan. Een tandarts plaatst een implantaat in je kaak. Bot groeit in 3 maanden rond je implantaat. Daarnaast kan er een kunsttand op geplaatst worden.

Conclusie

Er zijn meerdere manieren om je smile weer terug te krijgen. Dat kan met facings, bleekbehandelingen en gebitsreconstructie. De eerste twee behandelingen zijn snel en relatief goedkoop te laten zetten. Een implantaat kost rond de 1200 euro. Gelukkig bestaan er vergoedingen vanuit de zorgverzekering. Laat je informeren door een expert tandarts en doe er je voordeel mee.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de wereld van cosmetische behandelingen! Van facelifting tot botox en fillers, deze procedures bieden verbetering van uiterlijk en zelfvertrouwen. Leer over de nieuwste trends en technieken voor een frissere uitstraling en een jeugdiger voorkomen. Maak kennis met de mogelijkheden en vind de perfecte behandeling voor jouw wensen.

Contactgegevens

Via info @ goritchy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden