Goritchy

Analyse van levensmiddelen

Geplaatst op

Wanneer je werk met voedsel, dan is het superbelangrijk dat het veilig is. Wanneer mensen of dieren dit consumenten, dan kan het echt niet zo zijn dat er gif of iets dergelijks in zit. Mensen worden hier doodziek van en dat wil je niet, want zo krijg je niet alleen de morele schuld dat iemand die ernstig ziek geworden is van je bereidde voedsel, maar ook op het juridische vlak zul je stevig aangepakt worden wanneer het ondeugdelijk was. Een levensmiddelen analyse zorgt ervoor dat je zeker geen problemen zult ondervinden met voedsel dat je aan je klanten levert (mits je natuurlijk de geldende hygiëneregels in acht neemt).

Hoe werkt een levensmiddelenanalyse? 

Er zijn nogal wat mensen die denken dat een levensmiddel analyse lastig te regelen is. Nou, we kunnen je vertellen dat er geen reden tot zorg is op dit terrein, want je kunt gewoon een bedrijf inschakelen dat het voor je doet. Ze kijken naar verschillende zaken: 

  • Gif
  • Microben
  • Zware metalen 
  • Genetische modificatie 
  • Schimmels

Dit zijn stuk voor stuk zaken die bekeken moeten worden. Zo weet je zeker dat je geen schadelijke stoffen in je voedsel hebt zitten. 

Waarom kan een test uitgevoerd worden? 

Er zijn een aantal manieren om een test te laten doen: in binnen- en buitenland. Je kunt zelfs ruwe grondstoffen voor voeding laten testen in het buitenland. Daarnaast is het belangrijk te weten dat je ook voeding van dieren kunt laten testen. Uiteindelijk komt dit ook in het voedsel van mensen terecht. Laat dus altijd je dierenvoeding testen door een gerenommeerd bedrijf. 

Blijf onze blogs lezen, dan ben je steeds op de hoogte van de verschillende oplossingen op het gebied van veiligheid en zaken doen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de wereld van cosmetische behandelingen! Van facelifting tot botox en fillers, deze procedures bieden verbetering van uiterlijk en zelfvertrouwen. Leer over de nieuwste trends en technieken voor een frissere uitstraling en een jeugdiger voorkomen. Maak kennis met de mogelijkheden en vind de perfecte behandeling voor jouw wensen.

Contactgegevens

Via info @ goritchy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden