Goritchy

Behandelingen

Geplaatst op

Bij Tandarts Capelle helpen ze je graag verder als het gaat over cosmetische dentale behandelingen. De laatste jaren zijn er een hele hoop bij gekomen; dit en meer nemen we in deze blog met je door. Doe je voordeel met de informatie. Een extra tip van ons uit: laat zeker elk half jaar je gebit door een tandarts controleren. Zo kun je problemen voorkomen en eventuele ´herstelwerkzaamheden´ kunnen dan gedaan worden. Ook op het esthetische vlak!

Facings

Met facings is het mogelijk om tanden te corrigeren op het vlak van tint en vorm. Deze twee zaken zijn vaak een probleem voor mensen. Ze lopen er dan jarenlang mee rond terwijl de behandeling snel en pijnloos gerealiseerd kan worden. Laat je tandarts je informeren over de verschillende mogelijkheden voor jou als het gaat over facings. 

Bleekbehandeling 

Steeds meer mensen nemen de stap en kiezen voor een bleekbehandeling. Mensen als Gerard Joling zijn prominente blekers die net even een stapje te ver gegaan zijn. We spreken dan soms ook wel van het Joling-effect wanneer tanden te wit gebleekt zijn. Het ziet er onnatuurlijk uit. Je kunt bij de tandarts een bepaalde wittint aanwijzen, op deze manier kun je aangeven hoe je tanden moeten worden. Kies dus altijd voor een natuurlijk witte tint. 

Een beugel 

Met een beugel is het mogelijk om je tanden weer recht te krijgen. Veel mensen hebben tanden die niet recht staan. Niet iedereen laat er iets aan doen en soms hoeft dit ook niet, dan staat het juist wel charmant dat het allemaal niet precies kaarsrecht staat. Maar bij andere mensen staan de tanden zo scheef dat er allerlei dentale problemen kunnen ontstaan wanneer het probleem niet opgelost wordt. Met een beugel kan het probleem getackeld worden. Daarbij is het zo dat je gebruik kunt maken van een onzichtbare beugel. Zo kun je genieten van de voordelen van een beugel, zonder dat iedereen ziet dat je er een draagt. De zichtbaarheid van een beugel is overigens helemaal niet per se een probleem, maar eerder een kwestie van persoonlijke voorkeur. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de wereld van cosmetische behandelingen! Van facelifting tot botox en fillers, deze procedures bieden verbetering van uiterlijk en zelfvertrouwen. Leer over de nieuwste trends en technieken voor een frissere uitstraling en een jeugdiger voorkomen. Maak kennis met de mogelijkheden en vind de perfecte behandeling voor jouw wensen.

Contactgegevens

Via info @ goritchy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden