Goritchy

Bespaar geld met doe-het-zelf tanden bleken kits

Geplaatst op

Als je je tanden wilt bleken, maar je kunt je niet veroorloven de kosten voor laserprocedures voor het bleken van je tanden te betalen, dan zal je blij zijn om te weten dat er andere alternatieven zijn. Je zou je tandarts kunnen bezoeken voor het bleken van trays en gels, maar het zou niet veel minder kosten dan de laserbehandelingen. Een van de meest betaalbare manieren om effectieve bleekbehandeling te krijgen is door gebruik te maken van tanden bleken kits voor thuisgebruik.

Hoe ontstaan vlekken op de tanden?

Er zijn veel verschillende dingen die ervoor kunnen zorgen dat de tanden geel of bevlekt zijn. De dranken die we drinken, zoals koffie, thee, rode wijn en zelfs frisdrank kunnen ervoor zorgen dat de tanden na verloop van tijd verkleurd worden. Tabaksproducten zoals sigaretten kunnen ook vlekken op de tanden veroorzaken. Zelfs het voedsel dat we eten kan na verloop van tijd verkleuring veroorzaken. Veel mensen gebruiken witmakende tandpasta’s of mondspoelingen om deze verkleuring tegen te gaan. De meeste van deze producten zijn echter ontworpen om de huidige tandkleur te behouden en doen niet veel om de tanden daadwerkelijk lichter te maken.

Doe-het-zelf tanden bleek kits

Echter, whitening kits zijn ontworpen om de tanden daadwerkelijk lichter te maken. Alleen in de bleekgels op het kantoor van een tandarts, bevatten tanden bleken kits meestal ofwel carbamide peroxide of waterstofperoxide. Deze chemicaliën gebruiken oxidatie om de vlekken weg te trekken van het tandglazuur, waardoor de tanden er mooi en wit kunnen uitzien. Er zijn verschillende soorten kits die gebruik kunnen maken van witmakende gels of verf op witmakers of zelfs kleefbandstrips. Je zult moeten beslissen welk type whitener het beste voor je werkt.

Slotwoord

Of je nu naar een tandarts gaat of van plan bent om thuis een tanden bleken kit te gebruiken, het kan verschillende behandelingen nodig hebben om de kleur die je wenst te krijgen. Het is ook belangrijk op te merken dat je dit proces om de zes maanden tot een jaar moet herhalen, afhankelijk van hoe gemakkelijk je tanden vlekken aantrekken. Vergeet niet dat het voedsel dat je eet en de dranken die je drinkt een grote rol spelen in de kleur van je tanden, dus het regelmatig poetsen en verzorgen van je tanden en kiezen is een belangrijke factor in hoe vaak je een whitening procedure moet ondergaan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de wereld van cosmetische behandelingen! Van facelifting tot botox en fillers, deze procedures bieden verbetering van uiterlijk en zelfvertrouwen. Leer over de nieuwste trends en technieken voor een frissere uitstraling en een jeugdiger voorkomen. Maak kennis met de mogelijkheden en vind de perfecte behandeling voor jouw wensen.

Contactgegevens

Via info @ goritchy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden