Goritchy

Borstimplantaten verbeteren seks, zelfwaardering en zelfrespect

Geplaatst op

Vrouwen melden een betere seksualiteit en een beter gevoel van eigenwaarde na een cosmetische borstvergroting. Vierentachtig vrouwen vulden vragenlijsten in over eigenwaarde en seksualiteit voor en na cosmetische borstvergroting.

Over het algemeen hadden de vrouwen geen bijzonder laag gevoel van eigenwaarde of een bijzonder slechte seksuele functie vóór de operatie. Maar beide aspecten van hun leven aanzienlijk verbeterden nadat ze borstimplantaten kregen.

“Ze waren al tevreden met eigenwaarde en seksualiteit – ze wilden alleen maar grotere borsten,” vertelt de onderzoekster. “Ze kregen een verhoogd niveau van eigenwaarde en seksualiteit.”

Veel mensen beschouwen plastische chirurgie als een procedure die niet nodig is. Ze zeggen dat vrouwen bij hun lichaam moeten blijven en tevreden moeten zijn. Wij zijn het daar niet mee eens. Deze procedure verandert wel degelijk de psychosociale problemen van vrouwen. Er zijn verschillen  tussen mensen met een goed en slecht gevoel van eigenwaarde.

Seks en borstvergroting

Na het krijgen van borstimplantaten ervaren vrouwen elke mate van seksualiteit sterker. De vrouwen geven ook aan een aanzienlijke toename van de opwinding, seksueel verlangen en seksuele bevrediging te ondervinden na de borstvergroting.

Verbeterde seksualiteit gaat niet alleen over de seksualiteit van mannen. Het is een onderwerp waarover vrouwen zelfs moeite hebben om met andere vrouwen over te discussiëren. Helaas voelen vrouwen die last hebben van seksualiteitsproblemen zich niet altijd vrouwelijk genoeg.

Dit is geen wondermiddel. Als je onderliggende psychologische problemen hebt, niet dan niet direct naar een plastisch chirurg. Deze kwesties moeten eerst worden aangepakt voordat een borstvergroting kan worden uitgevoerd. Tuurlijk, lichaamsbeeld is een belangrijk onderdeel van het gevoel van eigenwaarde, maar het gevoel van eigenwaarde is gebaseerd op allerlei andere dingen dan lichaamsbeeld. Het kan onrealistisch zijn om te denken dat, enkel door het hebben van borstvergroting, een vrouw haar algemene zelfrespect zal verbeteren.

Er is geconstateerd dat vrouwen die cosmetische borstchirurgie zoeken hun eigen, persoonlijke motivaties hebben. Ze doen het niet, zoals sommigen denken, proberen om hun echtgenoten of vriendjes te behagen. Ze moet geen plastische chirurgie overwegen onder druk van iemand anders.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de wereld van cosmetische behandelingen! Van facelifting tot botox en fillers, deze procedures bieden verbetering van uiterlijk en zelfvertrouwen. Leer over de nieuwste trends en technieken voor een frissere uitstraling en een jeugdiger voorkomen. Maak kennis met de mogelijkheden en vind de perfecte behandeling voor jouw wensen.

Contactgegevens

Via info @ goritchy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden