Goritchy

De esthetische tandarts laat je stralen: cosmetica

Geplaatst op

Om een stralende glimlach te hebben zoals vroeger zijn er misschien een aantal behandelingen nodig. In deze blog nemen we er een paar met je door zodat je weer kunt lachen. Je mooiste leven leven is een manier om positief in het leven te staan. In onze samenleving wordt het steeds meer gewaardeerd als je positief bent. Een soort mantra is het, dat je altijd vrolijk moet zijn, een glimlach moet hebben en nergens een punt van maken. Dat lukt een stuk beter wanneer je uitstraling fris is. Daarom in deze blog een aantal behandelingen waarmee je beter overkomt op mensen. Tandartsenpraktijk Carmenlaan: tandarts Amstelveen zorgt dat je weer kunt stralen en lachen zoals vroeger.

Facings

Heb je onzekerheden over je glimlach, soort de vorm van je tand of een verkleuring jou? Dan is er de mogelijkheid om een behandeling met facings te krijgen. Wat is dat? Een behandeling met facings bestaat uit het plaatsen van plaatjes van porselein of composiet die je tanden een nieuwe vorm en tint geven. Je kunt de kleur zelf uitzoeken. De schildjes worden op maat gemaakt en kunnen over de tanden gezet worden.

Tandenbleken

Een lichtere tint voor je tanden is mogelijk met tandenbleken. Het is een pijnloze behandeling die snel gebeurd is bij de tandarts. Thuis bleken kan ook, maar dat duurt langer en vindt plaats in een ongecontroleerde omgeving plaats. Je kunt de tint voor je tanden kiezen. Steeds vaker laten mensen een behandeling doen.

Implantaten

Mis je een aantal tanden en baal je daarvan? Dan is het mogelijk om deze te vervangen door implantaten. Zo is het mogelijk om je gebit te reconstrueren. Het gaat hier om een poliklinische operatie. Een stroef wordt in je kaak geplaatst en daarop wordt een kunsttand of kies gedraaid. Ook deze tanden kun je qua tint zelf uitzoeken.

Onzichtbare beugel

Staan je tanden scheef en wil je er graag iets aan doen? Dan is een onzichtbare beugel echt een leuke optie. Een stuk beter dan zo’n buitenboord type. Met een tandarts neem je door wat er in jouw situatie voor nodig is om een mooie rechte rij met tanden te krijgen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de wereld van cosmetische behandelingen! Van facelifting tot botox en fillers, deze procedures bieden verbetering van uiterlijk en zelfvertrouwen. Leer over de nieuwste trends en technieken voor een frissere uitstraling en een jeugdiger voorkomen. Maak kennis met de mogelijkheden en vind de perfecte behandeling voor jouw wensen.

Contactgegevens

Via info @ goritchy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden