Goritchy

De lekkerste manieren om gezond te blijven

Geplaatst op

Het is mogelijk om lekker gezond te blijven en dit op een al even lekkere manier te bewerkstelligen. Doelen kunnen veel gemakkelijker en leuker bereikt worden dan je denkt. In deze blog willen we je een aantal voorbeelden geven van hoe jij op een prettige manier je gezondheidsdoelen, of iets van dien aard, kunt bereiken. Zin om wat inspiratie te krijgen? Lees dan snel met onze mee en doe je voordeel met de informatie. 

Eet gevarieerd 

Gevarieerd en gezond eten is gemakkelijk te organiseren. Er is namelijk een voedingscentrum in ons land actief dat allerlei handige middelen ter beschikking stelt om een voedingspatroon waar je gezond bij blijft aan te houden. Ze bieden informatie, schema’s en recepten. Het gaat zelfs zo ver dat ze recepten voor de coronacrisis voor je uitschrijven, zodat je langer met je boodschappen kunt doen; je hoeft wat minder vaak naar de supermarkt op deze manier. Dus profiteer van hun kennis. 

Voedingsmiddelen met veel bouwstoffen

Er zijn tal van voedingsmiddelen waar veel bouwstoffen inzitten. Dat maakt dat wanneer je die eet, je een heel eind op weg bent naar het voldoende binnenkrijgen van voedingsstoffen. Je moet deze etenswaren, zoals avocado’s, niet verwarren met de zogenaamde superfoods. Dit zijn fictieve voedingsmiddelen die volgens de pseudodiëtisten (meestal reclamemakers) een ultieme bron van voedingsstoffen zijn. Toegegeven, er zit veel in, maar niet alles. Variatie is dus wat je nodig hebt. 

Lekker sporten

Denk niet dat je er met een goed dieet al bent. Om de nodige beweging te krijgen is het nodig dat je lekker aan het sporten slaat. Het mag ook iets minder zijn dan 2 a 3 uur in de sportschool per sessie zwoegen voor een ultiem lijf. Of dat allemaal gezond is, valt ook nog maar te bezien. 3 x 45 minuten is een prima verdeling over de week. Je kunt bijvoorbeeld 3x per week gaan joggen. Daarbij is het goed om standaard elke dag 30 minuten beweging te hebben, zoals wandelen of fietsen. Heb je wat meer bouwstoffen nodig? Dan kun je voedingssupplementen kopen die je daarbij ondersteunen. Bij www.goldea-health.com weten ze hier alles van. Laat je daarom door hen informeren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de wereld van cosmetische behandelingen! Van facelifting tot botox en fillers, deze procedures bieden verbetering van uiterlijk en zelfvertrouwen. Leer over de nieuwste trends en technieken voor een frissere uitstraling en een jeugdiger voorkomen. Maak kennis met de mogelijkheden en vind de perfecte behandeling voor jouw wensen.

Contactgegevens

Via info @ goritchy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden