Goritchy

Een goedkope uitvaart: zo kan het

Geplaatst op

Een goedkope uitvaart is niet altijd aan de orde. Vaak krijg je een flinke rekening als je alles laat regelen, waardoor een afscheid gelijk met een aardig prijskaartje komt. Veel mensen zien hier ook tegenop, omdat er niet veel geld beschikbaar is. Toch is het wel mogelijk om op een goedkope manier alles te regelen. Een van de specialisten waar je dit kunt doen is Uitvaartstore. Nou vraag je jezelf waarschijnlijk af hoe dit mogelijk is. Onderstaande informatie laat jou precies zien hoe je het zo goedkoop mogelijk kunt houden en toch een waardig afscheid hebt.

Een goedkope uitvaart door zelf alles te regelen

Bij veel uitvaartcentra is een goedkope uitvaart niet mogelijk. Je betaalt voor alle diensten die je aanneemt en dan komen de kist, rouwauto en de ceremonie er nog bij kijken. Daarbij zijn er verschillende extra kosten voor de kaarten, bidprentjes en andere zaken die je wilt aanschaffen om het afscheid zo goed mogelijk te laten verlopen en nabestaanden te laten rouwen. Alle zaken zelf uitvoeren is echter ook niet te doen. Je weet vaak niet waar je op moet gaan letten en kunt al snel zaken over het hoofd zien.

Bij Uitvaartstore vind je alles wat je nodig hebt voor het zelf regelen van de uitvaart.

Alles zelf inschakelen voor de uitvaart

Echter kun je wel een goedkope uitvaart realiseren door alles zelf te regelen. Je kunt namelijk ook de voor jou belangrijke aspecten aanschaffen, waardoor je uitsluitend kosten krijgt voor de zaken die je gebruikt hebt. Zo kun je bijvoorbeeld een uitvaartondernemer inschakelen om bepaalde zaken voor je te regelen en die niet gelijk met de dure oplossingen aan komt. Uiteindelijk moet je het immers doen met het budget dat beschikbaar is. Je kunt daarom ieder aspect van het afscheid zelf uitkiezen, zodat je toch weer wat geld kunt besparen en het afscheid geheel naar wens uit kunnen voeren.

De prijzen op voorhand duidelijk bij een goedkope uitvaart

Wanneer je een goedkope uitvaart wilt, kun je gaan kijken naar de kisten, de personen die je inschakelt die jou kunnen bijstaan bij het maken van keuzes en het regelen van de begraafplaats, de rouwauto en eventuele extra’s die uitgedeeld worden tijdens de uitvaart. Hierdoor heb je de verschillende bedragen zelf in de hand. Op voorhand is namelijk al duidelijk hoeveel je gaat betalen voor bijvoorbeeld een uitvaartondernemer en ook de prijzen voor de kisten staan overzichtelijk bij elkaar. Je kunt op deze manier een beter overzicht bewaren en wordt achteraf niet verrast met een te hoge rekening.

Een tastbare herinnering als extra

Als laatste kun je een goedkope uitvaart ook duurder maken door een tastbare herinnering in de vorm van een sieraad aan te schaffen. Dit sieraad is stijlvol en kan ervoor zorgen dat je altijd iets bij je draagt. De as van een overledene wordt er namelijk in verwerkt. Dit is vrijwel niet terug te zien als je het sieraad draagt, maar voor jou kan het wel veel waarde hebben. Je moet er dan wel op letten dat hier ook weer een extra prijskaartje aan hangt, maar over het algemeen is dit het geld meer dan waard.

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Ontdek de wereld van cosmetische behandelingen! Van facelifting tot botox en fillers, deze procedures bieden verbetering van uiterlijk en zelfvertrouwen. Leer over de nieuwste trends en technieken voor een frissere uitstraling en een jeugdiger voorkomen. Maak kennis met de mogelijkheden en vind de perfecte behandeling voor jouw wensen.

Contactgegevens

Via info @ goritchy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden