Goritchy

Een ooglidcorrectie laat je jonger lijken

Geplaatst op

Na verloop van jaren kan het zo zijn dat die bovenste oogleden gaan hangen en dat hier allerlei problemen uit voortkomen. Denk bijvoorbeeld aan vermoeide ogen tijdens het lezen of juist gewoon een zeer vermoeide blik terwijl je gewoon wel lekker uitgeslapen bent. Dit zijn allerlei ouderdomsproblemen die echt wel goed verholpen kunnen worden door middel van een ooglidcorrectie. Bij ooglidcorrectie alkmaar is het mogelijk een ooglidcorrectie te ondergaan om zo van je problemen af te komen.

Wanneer wordt een ooglidcorrectie vergoed? 

Wanneer je last hebt van hangende oogleden kan het heel erg lastig zijn om te lezen. Dit brengt allerlei hinder met zich mee. Ook ogen mensen met hangende oogleden vaak wat ouder dan ze in werkelijkheid zijn. Gelukkig kun je een ooglidcorrectie laten doen en deze ook vergoed krijgen. Dan is het wel belangrijk om te weten dat de pupil half bedekt moet zijn met het hangende ooglid. Dit is een van de criteria die gelden bij het vergoed krijgen van je ooglidcorrectie. Zo is het dus heel duidelijk dat er een medische indicatie is waarom de correctie moet gebeuren. Daarnaast is het erg belangrijk om te weten dat het onderste ooglid ook gecorrigeerd kan worden, maar de zogenaamde wallen onder de ogen niet, deze worden doorgaans niet vergoed, omdat de argumentatie vaak esthetisch is en niet zozeer medisch.

Ooglidcorrectie is een lichte behandeling

Een ooglidcorrectie wordt vlot door een behandelend arts gedaan. Het is wat dat betreft een relatief lichte ingreep waar je niet voor in het ziekenhuis hoeft te blijven. De resultaten van een ooglidcorrectie zijn doorgaans zeer goed en de littekens die overblijven, zijn minimaal tot niet te zien. Dit komt omdat er incisies gemaakt worden op plekken die niet in het oog springen.

Voor een volledig beeld van de operatie is het nodig om contact op te nemen met een gespecialiseerde arts om zo een intakegesprek te kunnen aanvragen. Natuurlijk is het ook mogelijk om op de site te kijken van kliniek, zoals cosmetischcentrumalkmaar.nl. Via die weg kun je ook eerst telefonisch de nodige vragen stellen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de wereld van cosmetische behandelingen! Van facelifting tot botox en fillers, deze procedures bieden verbetering van uiterlijk en zelfvertrouwen. Leer over de nieuwste trends en technieken voor een frissere uitstraling en een jeugdiger voorkomen. Maak kennis met de mogelijkheden en vind de perfecte behandeling voor jouw wensen.

Contactgegevens

Via info @ goritchy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden