Goritchy

Epoxy gietvloeren in de cosmeticabranche

Geplaatst op

Opzoek naar de ideale vloer voor in de cosmeticabranche? Zoek niet verder! De epoxy gietvloer is de geschikte vloer voor jouw bedrijf.

Waarom is de epoxy gietvloer zo geschikt?

In de cosmeticabranche kan er niet uitgesloten worden dat er gemorst wordt met producten. Als je dan een vloer hebt liggen die niet zo stevig is, is de kans groot dat je blijvende schade zult zien. Voor de epoxy gietvloer is dit allemaal geen probleem. Deze vloer is zo stevig dat je zelfs nog geen schade ziet wanneer je er zware meubels over verplaatst of chemicaliën of andere gevaarlijke stoffen op morst.

Niet alleen omdat de vloer zo stevig is, maakt hem geschikt voor in de cosmeticabranche, maar ook omdat het een van de meest hygiënische vloeren is die er bestaat. De epoxy gietvloer heeft namelijk geen scheuren, groeven of naden waardoor het vuil zich nergens kan ophopen en het direct verwijderd kan worden. Ideaal voor in de cosmeticabranche!

Wat deze vloer zo leuk maakt, is dat hij te verkrijgen is in verschillende kleuren. Niets is te gek. Je vindt zeker en vast een kleur die helemaal bij jouw bedrijf past.

Andere eigenschappen die de epoxy gietvloer heeft, is dat hij brandwerend is, waterdicht en geluiddempend. Wat minder is aan deze vloer is dat hij niet te combineren is met vloerverwarming en na verloop van tijd kan verkleuren.  Dit laatste kun je oplossen door terug een nieuwe laag te laten aanbrengen aan de vloer.

De prijs voor de beste epoxy gietvloer

Het is lastig om één cijfer te geven voor de prijs van een epoxy gietvloer. De totale prijs hangt namelijk af van aantal factoren zoals de afwerking, kleur en totale oppervlakte die je laat aanleggen. Wanneer je een grote oppervlakte laat aanleggen betaal je minder per vierkante meter.

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Ontdek de wereld van cosmetische behandelingen! Van facelifting tot botox en fillers, deze procedures bieden verbetering van uiterlijk en zelfvertrouwen. Leer over de nieuwste trends en technieken voor een frissere uitstraling en een jeugdiger voorkomen. Maak kennis met de mogelijkheden en vind de perfecte behandeling voor jouw wensen.

Contactgegevens

Via info @ goritchy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden