Goritchy

Hoe de esthetische tandarts je leven kan veranderen

Geplaatst op

We zijn erg gelukkig met het feit dat we een goede tandheelkundige zorg hebben in ons land. Er zijn landen waar dit niet zo is, je moet er niet aan denken. Ook op het esthetische gebied zijn er veel mogelijkheden, meer dan vroeger. Zo hoeven we niet meer volledig overgeleverd te zijn aan eventuele ziekten in het gebit. Maar er is meer. In deze blog behandelen we het met je.

De voordelen van cosmetische behandelingen

Wanneer we spreken over cosmetische behandelingen, dan hebben we het bij de tandarts natuurlijk niet over fillers en Botox. In deze sector gaat het om de esthetiek van het gebit. Deze is op verschillende wijzen te verbeteren. Dit nemen we even met je door, denk aan de volgende punten:

  • Een klikgebit. Wanneer jij het niet ziet zitten om een kunstgebit te dragen, omdat je weet dat deze dingen vaak niet lekker zitten en problemen geven met voedsel kauwen en soms voor een gênante vertoning kunnen zorgen wanneer tijdens het lachen het gebit eruit knalt (plus het feit dat je niet het gevoel hebt een natuurlijk gebit in de mond te hebben), dan is er een alternatief voor, namelijk het klikgebit. Hiervoor zet de tandarts implantaten in je kaak. Op deze implantaten wordt het klikgebit gezet. Zo heb jij het gevoel dat je weer een natuurlijk vast gebit hebt.
  • Facings. Met facings is het mogelijk om tanden te corrigeren. Dit is soms nodig wanneer tanden verkleurd zijn of op een atypische wijze in de mond zitten. Het kan zijn dat je tanden heel erg schuin staan. Door gebruik te maken van een behandeling met facings is het mogelijk deze problemen te verhelpen. Het gaat hier om schildjes die op maat gemaakt zijn, ze passen dus perfect voor je tanden. Het materiaal waar deze dingen van gemaakt zijn, is porselein of composiet. Van dit laatste materiaal worden moderne vullingen vervaardigd.
  • Bleekbehandeling. Het kan zijn dat jij je al tijden ergert aan de kleur van je tanden. Gelukkig hoeft dit tegenwoordig niet meer, want er zijn manieren uitgevonden waardoor je je tanden lichter kunt maken. Dit door een behandeling met peroxide en een speciale lamp die de tandarts heeft. Op deze manier is het mogelijk om een gebit te hebben dat vele tinten lichter is.

Je hoeft je nooit meer druk te maken over de looks van je gebit of zelfs het ontbreken van een fijn gebit om mee te kauwen. De tandarts helpt je graag de kwaliteit van je leven te verhogen. Veel succes met de keuze maken uit de verschillende cosmetische behandelingen bij de esthetische tandarts. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de wereld van cosmetische behandelingen! Van facelifting tot botox en fillers, deze procedures bieden verbetering van uiterlijk en zelfvertrouwen. Leer over de nieuwste trends en technieken voor een frissere uitstraling en een jeugdiger voorkomen. Maak kennis met de mogelijkheden en vind de perfecte behandeling voor jouw wensen.

Contactgegevens

Via info @ goritchy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden