Goritchy

Je libido op natuurlijke wijze verhogen

Geplaatst op

Libido, of zin in seks, is van nature bij iedereen anders. Af en toe een laag libido hebben is volkomen normaal. Duurt het echter een langere periode of heb je er last van? Dan zijn er verschillende natuurlijke methoden die je kan proberen.

Libido verhogende voeding

Verschillende voedingsstoffen kunnen de drang naar seks verhogen. Deze libido verhogende voeding noemt men natuurlijke afrodisiaca. De zoektocht naar natuurlijke afrodisiaca is er een van alle tijden en culturen. In India wordt geroosterd sesamzaad gemixt met honing traditioneel gebruikt om het de sekslust te verhogen.

In Italië zweren ze bij olijfolie, look, tomaten en zeevruchten. Reeds in de Klassieke Oudheid gebruikten de Romeinen pijnboompitten om hun libido een boost te geven.

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat onderstaande voedingsmiddelen het libido kunnen verhogen.

Natuurlijke afrodisiaca

Bananen, avocado’s en vijgen bevatten overvloedig mineralen en vitaminen die zorgen voor een verhoogde bloedtoevoer naar de geslachtsdelen. Dit verhoogt het libido.

Watermeloen

Watermeloen bevat arginine en citrulline. Deze aminozuren bevorderen de productie van stikstofmonoxide, een stof waardoor de bloedvaten in het lichaam ontspannen. Daardoor zwellen de slagaderen op en kan er makkelijker bloed naar de penis stromen. Viagra werkt op dezelfde manier.

Donkere chocolade

In donkere chocolade zitten fenylethamine en anandamine. Fenylethamine is een stof die door het lichaam wordt aangemaakt wanneer mensen verliefd zijn. Anandamine zorgt voor een gevoel van geluk. Donkere chocolade brengt je dus in een goed humeur, en dit heeft dan weer een positieve impact op je libido!

Vitamine C en ijzer

Dat vitamine C goed is voor je weerstand weet iedereen. Het fungeert als antioxidant en helpt bij bindweefselvorming en ijzeropname. Maar het wordt ook gelinkt aan het vrouwelijke libido. Voedingswaren die veel vitamine C bevatten zijn bijvoorbeeld sinaasappels, guave, rode pepers en broccoli.

Een ijzertekort zorgt naast andere symptomen ook voor een verminderd libido, vooral bij vrouwen. Ijzerrijke voedingswaren zijn bijvoorbeeld boerenkool, spinazie en rood vlees.

Zoete aardappelen

In zoete aardappelen zit veel kalium en vitamine A. Kalium regelt naast de vochtbalans ook de bloeddruk. Aangezien een hoge bloeddruk soms de oorzaak kan zijn van een verlaagd libido bij mannen, heeft kalium dus een gunstige invloed op je sekslust. Vitamine A beïnvloedt de productie van testosteron. Een tekort aan vitamine A zal dus je libido verlagen.

Libido Vital

Als aanvulling op of alternatief voor libido verhogende voeding heeft Theboning.nl een middel ontwikkeld dat de verschillende afrodisiaca bij elkaar brengt: Libido Vital. Het bevat onder andere honing, kaneel, tongkat extract en kaviaar.De lustopwekkende stoffen uit deze natuurlijke ingrediënten hebben een positieve werking op je libido, vitaliteit en gezondheid. Het heeft een gunstig effect op je bloedsomloop, metabolisme en fysieke prestatie.

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Ontdek de wereld van cosmetische behandelingen! Van facelifting tot botox en fillers, deze procedures bieden verbetering van uiterlijk en zelfvertrouwen. Leer over de nieuwste trends en technieken voor een frissere uitstraling en een jeugdiger voorkomen. Maak kennis met de mogelijkheden en vind de perfecte behandeling voor jouw wensen.

Contactgegevens

Via info @ goritchy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden