Goritchy

Kan ik letselschade claimen na een medische misser?

Geplaatst op

Een medische misser komt gelukkig niet vaak voor in iemands leven, maar wanneer het wel zo is, dan heb je als patiënt recht op een letselschadevergoeding wanneer de arts een fout begaan heeft die vermijdbaar was en hem ook verwijtbaar is. Letselschadebureau kan je helpen deze schade te claimen. Het is wel een beetje anders met deze schade, want een letselschadebureau kan pas kosteloos op basis van no cure, no pay je bijstaan, wanneer er een onafhankelijke medische adviseur gekeken heeft naar jouw situatie.

Wanneer hebben we het over een medische misser?

Wanneer je behandeling ondergaat bij een tandarts, arts of andere specialist, dan is het zo dat er bij letsel door deze behandeling een vraag ontstaat. Deze luidt: heeft de arts een fout begaan? Wanneer het antwoord ja is, dan kun je de schade claimen die je geleden hebt door de behandeling. Of een arts echt fout zit moet gecheckt worden door een onafhankelijke medisch expert. Hier zijn kosten aan verbonden die je zelf eerst op je moet nemen.

Juridische bijstand

Wanneer het duidelijk is dat de arts een fout begaan heeft of nalatig is geweest, dan is het mogelijk om een juridisch traject te starten. Een juridisch letselschadebureau helpt je graag om jouw schadevergoeding te claimen. Het is gemakkelijk om dit het bureau te laten doen, zo ben je er zelf minder tijd aan kwijt en heb je tijd om je op jezelf te focussen. Er is immers genoeg werk aan de winkel wanneer je aan het herstellen bent, om het maar eens even zo te stellen. Om je dan te moeten verdiepen in allerlei juridische procedures, daar hebben de meeste mensen echt geen zin in. Zeker niet als je letsel hebt. 

Het letselschadebureau kan deze zaken uit handen nemen en doet dit zonder hier kosten voor te rekenen in eerste instantie. Wanneer je de schadevergoeding voor materieel en immaterieel leed, een schadevergoeding voor de laatste soort leed noemen we smartengeld, uitgekeerd krijgt, zitten hier de kosten voor de juridische bijstand ingecalculeerd. Je hoeft dus nooit zelf uit eigen zak kosten te betalen voor de juridische bijstand die het bureau levert. Laat je informeren door een expert op dit gebied zodat je zeker weet hoe je deze materie aan moet pakken. We wensen je veel succes en sterkte bij het herstellen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de wereld van cosmetische behandelingen! Van facelifting tot botox en fillers, deze procedures bieden verbetering van uiterlijk en zelfvertrouwen. Leer over de nieuwste trends en technieken voor een frissere uitstraling en een jeugdiger voorkomen. Maak kennis met de mogelijkheden en vind de perfecte behandeling voor jouw wensen.

Contactgegevens

Via info @ goritchy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden