Goritchy

Lachen als nooit tevoren: een nieuw gebit

Geplaatst op

Bij tandarts haarlem weten ze je zeker te helpen met je problemen. Zo kun je weer vrolijk zijn en lachen als nooit tevoren. Lees onze blog snel door om te ontdekken wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. Ook als je een beetje huiverig bent voor de tandarts of ronduit panisch, dan zijn er oplossingen voor je problemen. Blijf dus nooit te lang handen in vervelende gedachtes. Lees snel verder. 

Angsttandarts weet raad

Wanneer je bang bent voor de tandarts, dan is het zeker geen pretje om naar de tandarts te gaan. Het is vaak na een lange tijd geen tandzorg wel nodig dat je snel gaat! Zeker op medisch en esthetisch gebied. Gelukkig zijn er de laatste jaren veel oplossingen bij gekomen op esthetisch gebied, we nemen ze hieronder even met je door:

Facings. Met facings is het mogelijk om een schild rond je tanden te laten maken en deze zo weer op te bouwen. Daarmee kun je ze corrigeren op het gebied van kleur en vorm. 

Implantaten. Wanneer je enkele kiezen mist, dan kun je deze vervangen door implantaten. Deze ingreep vereist het nodige geduld. Eerst wordt er gekeken of je kaak geschikt is. Daarna wordt er een implantaat ingezet. Daarna duurt het drie maanden voor de kunsttand op de kroon geschroefd mag. Het kaakbot moet namelijk eerst goed aangroeien. 

Kunstgebit. Het ouderwetse kunstgebit bestaat nog steeds. Toch is er ook een klikgebit, waarbij een kunstgebit aan 4 implantaten bevestigd kan worden. Zo zit het vast, maar is het ook uitneembaar. Dat werkt beter dan de ouderwetse alternatieven. 

Conclusie

Dit is zo een greep uit de verschillende mogelijkheden binnen de moderne tandheelkunde. We raden je aan om je hierin te verdiepen. Wanneer je problemen hebt zul je zien dat deze minder groot zijn dan je denkt. Raadpleeg je tandarts en maak gebruik van zijn of haar expertise. Blijf onze blogs volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes als het gaat over gezondheid, mind en aanverwante zaken. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de wereld van cosmetische behandelingen! Van facelifting tot botox en fillers, deze procedures bieden verbetering van uiterlijk en zelfvertrouwen. Leer over de nieuwste trends en technieken voor een frissere uitstraling en een jeugdiger voorkomen. Maak kennis met de mogelijkheden en vind de perfecte behandeling voor jouw wensen.

Contactgegevens

Via info @ goritchy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden