Goritchy

Mondkapjes van Safe Save: altijd beschermd

Geplaatst op

Ben je op zoek naar de mondkapjes van Safe Save? Dan heb je nog heel wat keuzes te maken. Je kunt namelijk voor verschillende varianten terecht bij deze winkel. Voordat je overgaat tot een aankoop, is het wel goed om te weten waar je allemaal op moet letten. Niet ieder mondkapje werkt namelijk op dezelfde manier en veel kun je slechts eenmalig gebruiken. Onderstaande informatie helpt jou daarom op weg om zoveel mogelijk te weten te komen over de mondkapjes, zodat je alleen nog maar de regels van het land door hoeft te nemen.

Uitwasbare mondkapjes van Safe Save

De mondkapjes van Safe Save zijn er speciaal voor bedoeld om voor langere tijd te gebruiken. Ze zijn namelijk van stof en uitwasbaar, waardoor je ze iedere keer weer schoon omdoet. Ze zijn gemaakt van neopreen, waardoor het niet alleen uitwasbaar is, maar ook spatwaterdicht en ademend. Een groot voordeel hiervan is dat er geen extra filter nodig is. Dit mondkapje is daarom alles wat je aan moet schaffen om goed beschermd met het openbaar vervoer te gaan. Hier is het dragen van een mondkapje immers verplicht en je kunt een hoge boete verwachten als je betrapt wordt zonder mondkapje.

Uitwasbaar voor op vakantie

De mondkapjes van Safe Save kun je 1000 keer wassen voordat je over moet gaan tot een nieuwe. Ondanks dat je hem in goed water schoon moet maken, kun je hem vrijwel direct weer opdoen. In 10 minuten is het namelijk droog. Zo kun je er in principe altijd stijlvol bij lopen. Dit kan ook goed van pas komen op vakantie. In veel landen is het dragen van een mondkapje namelijk verplicht. Niet alleen in het openbaar vervoer, maar ook op de straten. De landen kennen hiervoor allemaal hun eigen regels. Het is daarom goed om jezelf voor te bereiden en de verschillende regels rondom corona door te nemen.

De mondkapjes van Safe Save beschermen

Maar hoe kunnen de mondkapjes van Safe Save jou dan beschermen? Dit is een vraag die al langer speelt. In Nederland is het immers alleen verplicht om het mondkapje in het openbaar vervoer op te doen, terwijl in supermarkten niet veel mensen het doen. Je kunt jezelf wel extra beschermen, en daarmee ook anderen, als je hem op doet. De bacteriën blijven namelijk in het mondkapje. Ook kunnen de bacteriën van anderen niet er doorheen komen, doordat het mondkapje spatwaterdicht is. Het is daarom een goede uitkomst om het wel te doen en jezelf en de mensen om je heen te beschermen tegen. Het coronavirus.

Ga voor een eigen stijl

Je kunt de mondkapjes van Safe Save in verschillende varianten aanschaffen. Je hoeft namelijk niet alleen voor zwart te gaan. Wanneer jij liever een patroon erop hebt, of juist een felle kleur wilt, kun je hier ook naar gaan kijken. De verschillende varianten zorgen ervoor dat je hem altijd aan jouw eigen stijl aan kunt passen en je bent te allen tijde beschermd tegen invloeden van buitenaf. 

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Ontdek de wereld van cosmetische behandelingen! Van facelifting tot botox en fillers, deze procedures bieden verbetering van uiterlijk en zelfvertrouwen. Leer over de nieuwste trends en technieken voor een frissere uitstraling en een jeugdiger voorkomen. Maak kennis met de mogelijkheden en vind de perfecte behandeling voor jouw wensen.

Contactgegevens

Via info @ goritchy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden