Goritchy

Oté Sensation: De alleskunner onder de lenzenvloeistoffen

Geplaatst op

Heb jij al eens van Oté Sensation gehoord? Indien dit niet het geval is, is het goed om te gaan kijken wat deze lenzenvloeistof allemaal voor jou kan betekenen. Deze vloeistof heeft namelijk meerdere functies, waardoor je van alle gemakken en comfort bent voorzien. Ook kun je gaan kijken naar de specialisten waar deze lenzenvloeistof te koop is. Een van de specialisten die de lenzenvloeistof in het assortiment opgenomen heeft, is Lens2Day. Maar wat is deze vloeistof precies en welke functies komen er allemaal bij kijken? Onderstaande informatie legt het allemaal voor jou uit.

Met Oté Sensation heb je meer draagcomfort

Oté Sensation is een alles-in-1 lenzenvloeistof die geschikt is voor de zachte contactlenzen. Je kunt met slechts een soort vloeistof de lenzen reinigen, desinfecteren en bewaren. Ook verwijdert de vloeistof eiwitaanslag op de lens, waardoor extra beschadigingen en irritaties voorkomen worden. Het hoofdingrediënt van deze vloeistof is Hyaluronaat. Deze gaat de uitdroging van zowel het oog als de lens tegen. Uiteindelijk leidt dit dus weer naar meer draagcomfort. Wel zo fijn als je de lenzen gedurende de gehele dag in moet hebben om goed zicht te krijgen. Met deze lenzenvloeistof ben je daarom verzekerd van voldoende comfort.

In meerdere soorten verpakkingen mogelijk

Bij Oté Sensation hoef je je geen zorgen te maken welke lenzen je hebt, zolang het maar zachte lenzen zijn. Zowel voor jouw dag- als week- of maandlenzen is de vloeistof een goede keuze. Je kunt daarom bij verschillende specialisten multipacks kopen. Deze bestaan vaak uit drie grote flessen en een kleinere flacon. Daarnaast heb je een lenshouder, waardoor je jouw oude niet meer hoeft te gebruiken. De lenzenvloeistoffen gaan hierdoor nooit door elkaar heen. Uiteraard kun je ook altijd voor andere hoeveelheden gaan, afhankelijk van hoe vaak je jouw lenzen in hebt. Je moet immers ook rekening houden met de houdbaarheidsdatum.

Hoe jouw ogen reageren

Wanneer je de Oté Sensation aangeschaft hebt, is het in het begin goed bekijken hoe jouw ogen erop reageren. Iedere lenzenvloeistof kan namelijk door de samenstelling aan ingrediënten een andere werking hebben. Hierdoor kunnen jouw ogen namelijk ook gaan irriteren, terwijl het voor anderen wel de perfecte lenzenvloeistof is. Het is daarom verstandig om na een week jouw ogen door de opticien na te laten kijken, zodat je er zeker van bent dat je alleen nog maar profijt gaat hebben van jouw nieuwe aankoop.

Alle mogelijkheden met elkaar vergelijken

Met de aankoop van de Oté Sensation ga je in ieder geval genieten van veel draagcomfort. Jouw lenzen gaan nooit meer droog aanvoelen en ook jouw ogen blijven vochtig. Hierdoor wordt knipperen met jouw ogen ook steeds fijner. Je moet uiteindelijk jouw lenzen niet meer voelen zitten en alleen nog maar genieten van het goede zicht dat de lenzen in combinatie met de lenzenvloeistof met zich meebrengen. Bekijk de mogelijkheden op Lens2day.nl, zet de hoeveelheden naast elkaar en maak dan de aankoop waar je weer een aantal weken mee vooruit gaat kunnen. 

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Ontdek de wereld van cosmetische behandelingen! Van facelifting tot botox en fillers, deze procedures bieden verbetering van uiterlijk en zelfvertrouwen. Leer over de nieuwste trends en technieken voor een frissere uitstraling en een jeugdiger voorkomen. Maak kennis met de mogelijkheden en vind de perfecte behandeling voor jouw wensen.

Contactgegevens

Via info @ goritchy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden