Goritchy

Professionele vaatwassers maken het je makkelijk

Geplaatst op

Met professionele vaatwassers kun je snel de klussen voor elkaar krijgen die je nodig hebt. Maar wat zijn de voordelen? Neem het met ons door.

Voordelen van commerciële vaatwassers

Commerciële vaatwassers zijn een enorme aanwinst voor elk restaurant, bakkerij of keuken, maar zijn de voordelen genoeg om het de kosten waard te maken? Voor beginnende restauranthouders en bakkers die geld willen besparen, kan het verleidelijk zijn om gewoon een standaard huishoudelijke vaatwasser te gebruiken in plaats van een commercieel model aan te schaffen.

Hieronder staan een aantal redenen waarom foodservice professionals de investering in commerciële vaatwassers gemakkelijk kunnen rechtvaardigen.

Lagere arbeidskosten

Het runnen van een winstgevend bedrijf komt neer op het beheren van de cashflow en het correct toewijzen van middelen. Arbeidskosten zijn hier een groot onderdeel van. Je kunt beter investeren in front-of-house hulp dan een vaatwasser inhuren om werk te doen dat een commerciële machine gemakkelijk aankan.

Tot op heden is er geen machine die de plaats kan innemen van kelners of gastheren, maar je kunt apparaten gebruiken voor het afwassen in plaats van mensen, en dat zou je ook moeten doen. Als je een vaatwasser inhuurt, kan deze zich meer richten op het laden, draaien en uitladen dan op het met de hand afwassen van elk item.

Verhoog de efficiëntie

Efficiëntie is de naam van het spel. Je moet meer vaat wassen in minder tijd om bij te blijven, dus een commerciële vaatwasser is je beste optie. De cycli zijn veel korter dan die van een traditionele vaatwasser, dus je krijgt sneller de vaat die je nodig hebt, waardoor de tafel sneller gedekt kan worden en de klanttevredenheid toeneemt.

Stop de verspreiding van bacteriën

Zou je je niet zekerder voelen als je zeker weet dat je back-of-house activiteiten worden ondersteund door een commerciële vaatwasser met als enige doel de verspreiding van bacteriën te stoppen? Krijg de gemoedsrust die je verdient in plaats van je zorgen te maken over de valkuilen van afwassen met de hand.

Gebruik minder stroom

Commerciële vaatwassers zijn ontworpen om zo efficiënt mogelijk te zijn vanuit een energiestandpunt. Je zult minder elektriciteit verbruiken om betere resultaten te bereiken, en je portemonnee zal je dankbaar zijn.

Ze gaan langer mee

Het is heel eenvoudig: apparaten van commerciële kwaliteit zijn steviger. Je machine gaat langer mee, en dat betekent dat je je investering na verloop van tijd terugverdient.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de wereld van cosmetische behandelingen! Van facelifting tot botox en fillers, deze procedures bieden verbetering van uiterlijk en zelfvertrouwen. Leer over de nieuwste trends en technieken voor een frissere uitstraling en een jeugdiger voorkomen. Maak kennis met de mogelijkheden en vind de perfecte behandeling voor jouw wensen.

Contactgegevens

Via info @ goritchy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden