Goritchy

Versterk het ziekenhuis: een team op oproepbasis

Geplaatst op

Tegenwoordig hebben ziekenhuizen of tandartsen het vaker heel erg druk. Vooral in de coronacrisis was dit zo. We willen je in deze blog graag de nodige informatie geven over hoe ziekenhuizen dit trachten op te lossen. Namelijk met een team van anesthesiologen dat op oproepbasis beschikbaar is om ziekenhuisafdelingen bij te staan. Ook intensivisten zijn op deze manier extra in te zetten binnen de omgeving van een ziekenhuis. 

Versterk je afdeling

Het is mogelijk voor leidinggevenden in ziekenhuizen om een bepaalde afdeling van een ziekenhuis te versterken met gespecialiseerd personeel. Dit kan op oproepbasis. Het gaat dan om een team van intensivisten en anesthesiologen die bij kunnen springen, voor een lange of korte periode, om de capaciteit uit te breiden of juist een extra service te bieden. 

Het kan voorkomen dat het in een korte periode ineens heel druk is. Dan is het nodig dat er extra handen aan het bed zijn. Dit is te regelen via deze constructie.

Waar is het team nog meer inzetbaar? 

We komen het team van deze professionals ook tegen in andere instellingen, zoals de tandarts, orthopedische centra of cosmetische klinieken. De lichaamsfuncties moeten bewaakt worden, dat doen de specialisten. Niet iedere kliniek heeft standaard dergelijke specialisten in dienst. Dan is het dus mogelijk om voor enkele behandelingen, wanneer dat dus nodig is, het team in te schakelen. Het mooie is dat het een mobiel anesthesieteam is. Ze brengen alles mee wat ervoor het uitoefenen van hun taken nodig is. 

We hopen dat vele ziekenhuizen gebruik kunnen maken van de diensten die het team te bieden heeft. Op deze manier is het mogelijk om de vitale onderdelen van het ziekenhuis draaiende te houden. Dit is zeker in de huidige tijd erg belangrijk. Veel succes en be safe!

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de wereld van cosmetische behandelingen! Van facelifting tot botox en fillers, deze procedures bieden verbetering van uiterlijk en zelfvertrouwen. Leer over de nieuwste trends en technieken voor een frissere uitstraling en een jeugdiger voorkomen. Maak kennis met de mogelijkheden en vind de perfecte behandeling voor jouw wensen.

Contactgegevens

Via info @ goritchy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden