Goritchy

Waarom gaan voor een high-end preowned horloge?

Geplaatst op

De allure van een luxe horloge is verleidelijk. Naast het feit dat ze gebouwd zijn om meerdere generaties mee te gaan, zijn klassieke uurwerken, zoals de Rolex Datejust, Patek Philippe Calatrava, Cartier Santos, Audemars Piguet Royal Oak, en OMEGA Speedmaster, duurzame modellen die nooit uit de mode raken. De grootste drempel voor het bezitten van een luxe horloge is echter de prijs. Het kopen van een mooi horloge kan een serieuze investering zijn. Maar wij zijn hier om je te vertellen dat er een betere manier is. De aankoop van gebruikte horloges biedt je alle voordelen van een hoogwaardig uurwerk zonder het al te forse prijskaartje. Als je op zoek bent naar een luxe horloge, vind je in deze blog belangrijke redenen om een pre owned horloge te kopen.

Waarde van de gebruikte horloges

In deze tijd zijn we allemaal op zoek naar meer waarde. En zoals eerder vermeld, heeft een gebruikt horloge een aanzienlijk lagere prijs dan een nieuw horloge dat in de winkel wordt verkocht. In feite kun je tot 70% besparen op de aanbevolen verkoopprijs bij het kopen van een tweedehands horloge. Deze besparingen kunnen betekenen dat je meer geld overhoudt in je zak of anders. Je kunt kiezen voor een duurder model dat anders buiten je bereik zou liggen.

Preowned

Een tweedehands horloge betekent niet dat je aan kwaliteit moet inboeten, vooral niet als je het koopt bij een specialist in tweedehands luxe horloges. Elk horloge dat binnenkomt, wordt geïnspecteerd, onderhouden en gerestaureerd horloge-experts. 

Verscheidenheid

Een van de grootste voordelen van het kopen van gebruikte horloges is de verscheidenheid van de secundaire markt. Terwijl de detailhandel alleen de huidige collectie van de horlogemerken aanbiedt. Als je voor tweedehands uurwerken gaat, heb je een veel bredere selectie om uit te kiezen. Je kunt kiezen uit een groter aanbod van stijlen, tijdperken en prijzen.

High-end

Gebruikte horloges van de populairste merken ter wereld, waaronder Rolex, Patek Philippe, OMEGA, Cartier, Breitling, Jaeger-LeCoultre en nog veel meer, zijn een goede investering. Uurwerken kunnen variëren van ouder dan vijf decennia tot jonger dan een jaar en alles daar tussenin. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de wereld van cosmetische behandelingen! Van facelifting tot botox en fillers, deze procedures bieden verbetering van uiterlijk en zelfvertrouwen. Leer over de nieuwste trends en technieken voor een frissere uitstraling en een jeugdiger voorkomen. Maak kennis met de mogelijkheden en vind de perfecte behandeling voor jouw wensen.

Contactgegevens

Via info @ goritchy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden