Goritchy

Zo geef je je haar meer volume

Geplaatst op

Als je van nature dun haar hebt, kan het moeilijk zijn om het volume te geven. Het lijkt soms onmogelijk om ervoor te zorgen dat je haar eruitziet zoals je wilt wanneer je elke ochtend de deur uit gaat. Gelukkig zijn er genoeg manieren zijn om je kapsel meer volume te geven. Bovendien kan je altijd een bezoekje brengen aan een haarkliniek. Maar eerst: twee basistips voor dun en futloos haar.

Lengte van je haar

Veel stylisten zijn het erover eens dat de optimale lengte voor dun haar niet lager is dan je schouders. Kortere kapsels laten je haar er volumineuzer uitzien. Deze lengte is ook veel makkelijker te stijlen. Je haar korter te knippen is misschien wel de beste optie voor een kapsel met volume.

Haar wassen

Zelfs iets simpels als je haar op een andere manier wassen kan volume toevoegen. Het enige wat je hoeft te doen is een paar basisregels volgen:

1.     Begin met het spoelen van je haar met warm water. Het zal de haarschubben openen, wat goed is voor het verwijderen van vuil of product dat vastzit in het haar. Wanneer je je haar met warm water spoelt, maakt het de oliën door de hoofdhuid los en opent het de haarschubben zodat ze de olie kunnen absorberen.

2.     Breng de shampoo alleen bij de haaraanzet aan. Verdeel het schuim vervolgens over de lengte van je haar. De uiteinden van je haar zijn altijd droger en brozer, dus daar moet je niet over wrijven.

3.     Breng conditioner of een masker alleen aan langs de lengte van je haar. Vochtinbrengende conditioners maken de wortels alleen maar zwaarder en maken het haar platter.

4.     Was je hoofdhuid regelmatig. Dit verbetert de bloedcirculatie en ontdoet je van dode cellen.

5.     Probeer je haar niet elke dag te wassen. Dit kan een beschermende laag van je haar verwijderen waardoor het zwakker wordt en minder volume krijgt. Het is ook beter om droogshampoo te gebruiken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de wereld van cosmetische behandelingen! Van facelifting tot botox en fillers, deze procedures bieden verbetering van uiterlijk en zelfvertrouwen. Leer over de nieuwste trends en technieken voor een frissere uitstraling en een jeugdiger voorkomen. Maak kennis met de mogelijkheden en vind de perfecte behandeling voor jouw wensen.

Contactgegevens

Via info @ goritchy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden