Goritchy

Cosmetische behandelingen om je beter te voelen

Geplaatst op

Er zijn veel mensen ontevreden over hun uiterlijk. Zeker als ze aan een aandoening als lipoedeem (vetophoping) lijden. Niet alleen omdat ze het niet mooi vinden, maar omdat er ook lichamelijke en geestelijke klachten uit voort kunnen komen. In deze blog geven we je een aantal tips voor cosmetische behandelingen, zoals lipoedeem behandelingen.

Lipoedeem

Lipoedeem is een aandoening die bij vrouwen voorkomt en hen een slecht beeld over hun uiterlijk geeft. Het is een vetophoping op de benen die een abnormaal (volgens het heersende modebeeld) figuur maakt. Dat willen veel mensen niet, daarom laten ze een behandeling doen. Het vet weg zuigen is een methode om de ophoping weg te krijgen. Het is overigens een erfelijk bepaalde zaak, dus een kans op terugkeer is aanwezig. Wat kun je daar aandoen? Gezond eten en bewegen. Zo houd je de resultaten van een lipoedeem behandeling langer op peil.

Facings

Heb je scheve tanden of een spleetje en baal je daarvan? Geen nood, je kunt prima een behandeling met facings bij de tandarts krijgen. Wat houdt dit in? Ze maken dan schildjes die je om je tanden kunt zetten. Zo mastkeer je excentrieke vormen en verkleuringen in je gebit. Dan ziet het er normaal uit.

Fillers

Als je je oud voelt en er vermoed uitziet, dan is het mogelijk om fillers te nemen. Wat zijn dat? We hebben het hier over een lichaamseigen stof, hyaluronzuur, wat na zoveel maanden weer opgelost is. Het is daarmee een veilige en omkeerbare behandeling. Deze moet ook om de zoveel maanden (niet vasttestellen van de voren, iedereen reageert anders) opnieuw gedaan worden om de resultaten op peil te houden. Wat doen fillers:

  • Volume herstellen onder de huid
  • Rimpel en vouwen wegwerken
  • Lippen dikker maken

Ken je die Angelina Jolie lippen? Dat doen fillers. Maar neem er niet te veel van, want dan lijk je op Katrien of Donald Duck.

Botox

Sinds de jaren tachtig is het een beproefde methode om rimpels en lijnen weg te werken. We noemen dit populaire middel Botox, hoewel dat feitelijk een merknaam is, staat die naam symbool voor de moderne cosmetische industrie. Er zijn heel veel mensen die de sterren nagevolgd zijn en een behandeling hebben laten doen met Botox. De resultaten zijn dan ook verbluffend. Ook hier weer: niet te veel van nemen, want dan verdwijnt de menselijke uitdrukkingskracht uit je gezicht en lijkt je op een marmeren standbeeld met een onnatuurlijke uitstraling. Tegenwoordig is het paradigma in de cosmetische industrie gelukkig wel wat veranderd, waardoor er nu meer gedacht wordt in termen van opfrissen in plaats van platspuiten.

Conclusie

Meer ontdekken om meer te weten? Kijk dan snel met ons mee naar de vele leuke artikelen die je horizon verbreden. Enjoy it!

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de wereld van cosmetische behandelingen! Van facelifting tot botox en fillers, deze procedures bieden verbetering van uiterlijk en zelfvertrouwen. Leer over de nieuwste trends en technieken voor een frissere uitstraling en een jeugdiger voorkomen. Maak kennis met de mogelijkheden en vind de perfecte behandeling voor jouw wensen.

Contactgegevens

Via info @ goritchy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden